Wie ben ik, Who Am I,

Mijn inspiratie en muziek,

Hey there, mag ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Alex.

 

Muziek is mijn passie en sinds mijn 13e jaar ben ik zo'n beetje begonnen met het experimenteren en draaien van 45-inch singles met twee eenvoudige platenspelers. Ik gebruikte een 2-kanaals mixertje om de 45-inch & 12-inches singles in elkaar te mixen. Een Surinaamse schoolvriend heeft mij het een en ander bijgebracht. Hij draaide toen al regelmatig op camping disco's.  

Dit waren te gekke tijden, met mijn helden van de radio, Ben Liebrand "In the Mix" en elke donderdagavond de "Ferry Maat Soulshow". (http://ferrymaat.nl/home.html). Geduldig zat ik dan voor de radio om deze radio uitzendingen op te gaan nemen met de cassettedeck van mijn vader. Eigenlijk heb ik heel veel interesses waaronder ook techniek en fotografie.

 

(English translation)

Cassette Tapes

By the way, herinner je je de cassettebandjes , waaronder de TDK-C90 cassette met 2x 45min opname tijd...  : )

 

(English tanslation)

Bron van inspiratie

Bron van inspiratie om te gaan draaien is mijn lieve gehandicapte zoon Ezra. Ik draai regelmatig op “non-profit basis" voor gehandicapte, niet gehandicapte kinderen en volwassenen. Dit heeft zich in der tijd verder ontwikkeld... en draai nu op grotere Events. Ik ben een muziek liefhebber die graag verschillende muziekstijlen (EDM, House Electro, Dubstep, Popmuziek en vele andere type muziek voor het publiek draai. Ook hou ik van Nederlandstalige muziek. Door de juiste muziek- en lichtkeuze probeert ik het publiek te vervoeren naar hun ideale comfortzone. Samen genieten van je favoriete muziek en je er vooral "Happy"' bij voelen. U kunt mij voor allerlei soorten gelegenheden vragen waar je een bepaalde "MusicVibe" of "type of Energie" wilt gaan beleven.

 

(English translation)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.