Wedding Party's & More

U gaat trouwen en wilt uw droom bruiloft tot op de puntjes organiseren en uiteraard gaat u voor perfectie.

Een droombruiloft met de meest optimale sfeer, een Glamorous uitstraling en ook nog eens op een schitterende feest locatie. 

Feitelijk neemt u geen genoegen met minder. De juiste "Music Vibe"  is op zo'n bijzonder dag dan ook heel erg belangrijk. 

En niet te vergeten, het draaien van jullie persoonlijke lied of muziek bij jullie openingsdans. Net die ene bijzondere muziek of nummer waar jullie beiden zulke bijzondere herinneringen en gevoelens bij hebben.

Wedding Top-10 Playlist

 

Tip,

Bent u er van bewust ....dat een DJ uw feest avond kan maken of breken en dat laatste wilt u absoluut voorkomen.

Huur een passende DJ voor uw feest. Uw criteria van selectie kan zijn gebaseerd op basis van uw voorkeur van muziekstijl(en), performance/ skills van betreffende DJ, presentatie (setup) en muziekstijl van de betreffende DJ.

 

Wist u dat de vraagprijs van een Bruiloft-DJ varieert in Nederland gemiddeld tussen de  € 375,- / € 1000,- voor een gehele avond draaien.

Natuurlijk hanteert DJ Alexander voor u een speciale prijs.

 

 

Hoe vindt je nu de DJ die ook werkelijk bij u past 

Uit eigen ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is om de juiste DJ te vinden die ook aan jullie muziek stijl en verwachtingen voldoet.

"Er moet een soort van klik zijn"

 

Maar na een eerste kennismakingsgesprek weet je het al gauw genoeg, is er een persoonlijke klik en voel je elkaar goed aan. Het is niet alleen het draaien van jullie gewenste stijl van muziek en jullie persoonlijke Playlist maar kan de DJ ook qua licht (sfeer) en hardware voldoen aan jullie wensen en verwachtingen.

De DJ maakt in feite uw feestavond "mede" tot een succes.

 

Muziek en emotie

Muziek, beeld en lichteffecten wekt bij een mens o.a. herkenning en emotie op.

Men associeert het met Happy memories, het is een emotionele beleving en een herinnering die blijvend is. 

"Maak van uw Huwelijksdag een schitterend feest om nooit te vergeten"

 

Geluidskwaliteit

Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om een goed uitgebalanceerd zuiver geluid en klank te hebben. 3-D Sound, Reverb, Echo effects.

Om dit te kunnen bereiken maak ik gebruik van professionele geluidsapparatuur. Ik werk met geluidsapparatuur en software van o.a.

Het merk Pioneer, LD-Systems, Proel, Mackie, Rekordbox, Serato DJ, Creative-XMod. 

 

Persoonlijke ervaringen

In mijn jongere jaren heb ik gewerkt als een professionele "Glamour" Bruidsfotograaf  (Alex Photography) en heb hierdoor

het geluk gehad om vele feesten van nabij te hebben mogen meemaken. Deze waardevolle ervaring neem ik in mijn huidige rol als DJ mee en weet nu heel goed hoe je een schitterende & stijlvolle bruidsfeest het beste kunt organiseren en tot een succes kunt volbrengen qua muziek en performance. 

Het zit hem in de details/ timing en het kunnen voldoen aan de verwachtingen van u zelf en van uw gasten.   

 

Wilt u graag weten wat het u zou kunnen kosten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via

https://www.djalexander.nl/contact