Wedding Party's & More

U gaat trouwen en wilt uw droom bruiloft organiseren.  U gaat voor perfectie. Een droombruiloft met de meest optimale sfeer, met een Glamorous uitstraling en ook nog eens op een schitterende Feest locatie.  Feitelijk neemt u geen genoegen met minder. De juiste muziek "music vibe"  is op zo'n bijzonder dag dan ook heel erg belangrijk. En niet te vergeten, het draaien van  jullie persoonlijke liedje bij jullie openingsdans met de speciale muzieknummer waar jullie beiden zulke bijzondere herinneringen en gevoelens bij hebt.

 

Tip,

Bent u er van bewust ....dat een DJ uw feest avond kan maken of breken en dat laatste wilt u absoluut voorkomen.

Huur een passende DJ voor uw feest. Uw criteria van selectie kan zijn gebaseerd op basis van uw voorkeur van muziekstijl(en), performance/ skills van betreffende DJ, presentatie (setup) en muziekstijl van de betreffende DJ.

 

De vraagprijs van een Bruiloft-DJ varieert in Nederland gemiddeld tussen de  € 375,- / € 1000,- voor een gehele avond draaien.

 

Hoe vindt je nu de DJ die ook werkelijk bij u past 

Uit eigen ervaring weet ik dat het niet eenvoudig is om de juiste DJ te vinden die ook aan jullie muziek stijl en verwachtingen voldoet.

Maar na een eerste kennismakingsgesprek weet je het al gauw genoeg, is er een persoonlijke klik en voel je elkaar goed aan. Het is niet alleen het draaien van jullie gewenste stijl van muziek en jullie persoonlijke Playlist maar kan de DJ ook qua licht (sfeer) en hardware voldoen aan jullie wensen en verwachtingen.

De DJ maakt in feite (mede) uw feestavond tot een succes.

 

Muziek en emotie

Muziek, beeld en lichteffecten wekt bij een mens o.a. emotie op.

Men associeert het met Happy memories, het is een emotionele beleving en een herinnering die blijvend is. 

"Maak van uw Huwelijksdag een schitterend feest om nooit te vergeten"

 

Geluidskwaliteit

Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om een goed uitgebalanceerd zuiver geluid en klank te hebben. 3-D Sound, Reverb, Echo effects.

Om dit te kunnen bereiken maak ik gebruik van professionele geluidsapparatuur. Ik werk met geluidsapparatuur en software van o.a. Het merk Pioneer,

LD Systems MAUI 28, Proel, Mackie, Maui, Serato DJ, Creative XMod. 

 

Persoonlijke ervaringen

In mijn jongere jaren heb ik gewerkt als een professionele "Glamour" Bruidsfotograaf  (Alex Photography) en heb hierdoor

het geluk gehad om vele feesten van nabij te hebben mogen meemaken. Deze waardevolle ervaring neem ik in mijn huidige rol als DJ mee en weet nu heel goed hoe je een schitterende & stijlvolle bruidsfeest het beste kunt organiseren en tot een succes kunt volbrengen qua muziek en performance. Het zit hem in de details en het kunnen voldoen aan de verwachtingen van u zelf en van uw gasten.   

 

Wilt u graag weten wat het u zou kunnen kosten, neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via

https://www.djalexander.nl/contact

 

                   WEDDING

Schitterende Bruiloft Vid 2018

Stijlvolle Bruiloft Vid 2016

Indiaas/ Hindoestaanse

Bruiloft 2018

Contactformulier