Biography

Mijn inspiratie en muziek,

 

Hoi, mag ik mijzelf aan u voorstellen, mijn naam is Alex. Muziek & techniek is mijn passie. Sinds mijn 13e jaar ben ik zo'n beetje begonnen met het experimenteren en draaien van 45-inch singles. Daarbij gebruikte ik twee eenvoudige platenspelers. Ook gebruikte ik een 2-kanaals mixertje om de 45-inch & 12-inche singles in elkaar te mixen. Een schoolvriend heeft mij het DJ'en bijgebracht. Hij draaide toen al regelmatig in clubs.  

 

De 80's waren voor mij te gekke tijden, met mijn helden van de radio, Ben Liebrand "In the Mix" en elke donderdagavond van 20.00u - 22.00u de "Ferry Maat Soulshow". Geduldig zat ik dan voor de radio om deze radio uitzendingen op te gaan nemen met de cassettedeck van mijn vader. Met mijn Cassette-Walkmen kon ik het in de bus naar school nog eens fijntjes beluisteren.

Echt crazy...... 

TDK-90 min. casette bandje

DJ Ben Liebrand

Bron van inspiratie

Mijn bron van inspiratie is mijn zoon Ezra. Ezra heeft een meervoudige handicap en ondanks zijn handicap kan hij heel goed duidelijk maken wat hij denkt of voelt. Hij heeft mij o.a. geleerd geduldig en duidelijk te communiceren.

 

Ik draai regelmatig op “non-profit basis" voor alle kinderen en volwassenen met een special-need rugzakje. Dit heeft zich in der tijd verder ontwikkeld en draai nu op grotere Events. 

Ik ben een muziek liefhebber die graag verschillende muziekstijlen als Disco, Electro Dance Music, House, Electro, Popmuziek en vele andere type of music voor het publiek draai. Ook hou ik van Nederlandstalige muziek. Door de juiste muziek- en lichtkeuze probeert ik het publiek te vervoeren naar hun ideale comfortzone. Samen genieten van je favoriete muziek en je er vooral "Happy"' bij voelen. U kunt mij voor allerlei soorten gelegenheden vragen waar je een bepaalde "MusicVibe" of "type of Energie" wilt gaan beleven.